Tron försätter berg (hoppas jag)

29 Jul

I morgon bitti kör maken ner till Düsseldorf; han börjar sitt nya jobb den 1 augusti och vill vara på plats någon dag innan.

Jag har beställt vrålbilliga, ej ombokningsbara flygbiljetter till dottern och mig, vi åker ner den 7 augusti.

Nu visar det sig att vår container från Korea kommer tidigare än väntat. Kanske redan den 5 augusti. Vilket innebär att maken i så fall får ta sig an inflyttningen. (Vi kan ju inte boka om flygbiljetterna.) Med allt vad det innebär av att dirigera flyttgubbar hit och dit när de kånkar in möbler och packar upp. Hehe.

Grejen är att vi inte är helt hundra på hur utrymmena är i huset. Vi har ritningarna, men vi skulle naturligtvis ha tagit kort också, när vi var på plats. Så genomtänkta var vi inte.
Så det kan bli hur spännande som helst. Vi TROR att vi har någotsånär koll på läget. Vi TROR till exempel att det till vissa delar är fullhöjd i samtliga rum på ovanvåningen, inte bara sluttande snedtak. Vilket leder till att vi TROR att vi kan få plats med några bokhyllor (vi har MÅNGA bokhyllor…) där. Sen TROR vi en massa annat om en massa andra möbler också.

Hrrrmmm.

Det känns tryggt att veta att vi har en rejält tilltagen källare, om utifall att våra eminenta beräkningar (läs: vilda gissningar) i fråga om inredningen är helt bort i tok…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: