Kroppsmissnöje

14 Jun

Jag är väldigt missnöjd med min kropp för tillfället. Nej, det är inte bikinihysteri inför Beach 2007 jag snackar om…

Efter att äntligen ha sluppit det värsta axelontet (hurra, efter ett halvårs irriterande värk) så går jag och sträcker mig i en höftmuskel. Som resultat därav kan jag knappast gå uppför en trappa. En variant är ju att krypa upp för trappan på alla fyra, men det lär bli lite smutsigt när det gäller offentliga miljöer, så nu har jag kommit på att jag kan vinkla foten inåt, så gör det inte så förbannat ont.

Den här gången har jag inte gått iväg till doktorn med kanylerna. Hur söt han än är på sitt spensliga, närsynta och smånördiga sätt så känner jag att jag har fått så det räcker av ”dry needling” för ett tag framöver.

Istället har jag gått till kiropraktorn, en jovialisk koreansk kille som pratar perfekt engelska (tror han är uppväxt i Australien) och som säger ”no worries” hela tiden. Han har masserat och knådat och haft sig, så nu har jag jätteintressanta blåtiror i alla möjliga färgskiftningar över låret.

Hoppas det hjälper.

I vilket fall som helst inser jag att här har vi ännu en sak som jag kommer att sakna alldeles förbannat när vi lämnar landet i nästa vecka: lyxen att ringa doktorn på morgonen och få tid samma dag. Och då snackar vi tid till specialistläkare.

I övrigt är det min födelsedag idag. Grattis till mig själv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: