Hurra, hurra!

30 Maj

…vilken lättnad! Har precis fått besked om att vår dotter har kommit in på den internationella skolan i Düsseldorf och får börja tredje klass där till hösten.

Då var det en sak mindre att tänka på med anledning av flytten. Skönt. I och för sig visste vi att hon hade goda chanser, hon uppfyller ju ansökningskraven och enligt skolan brukar de kunna ta in de flesta nya sökande inför en terminsstart, men när det gäller internationella skolor finns det trots allt inga platsgarantier, så inget är säkert förrän det är säkert, så att säga.

Då ska vi bara hitta någonstans att bo också. Vi åker till Tyskland i början av juli för att leta bostad. Har bokat in besök hos ett antal mäklare som förhoppningsvis kan visa intressanta objekt.

Nu på lördag ska vi ha avskedsfest tillsammans med mina vänner I och M samt deras familjer. De flyttar också från Seoul i sommar (de ska dock hem till Sverige igen). Idag ska vi ut och handla inför festen. Känns väldigt konstigt att det ramlar in ett antal flyttgubbar den 18:e juni som ska packa ihop vårt bohag och knö in det i en container. Det är verkligen inte lång tid kvar nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: